Verzenden en retourneren

Verzenden

Het gewicht en/of de omvang van de bestelling kan een andere verzendwijze en/of ander tarief voor de verzending veroorzaken. In de meeste gevallen wordt er slechts een verzendwijze gegenereerd; namelijk Post.nl.

De tarieven zijn hiervoor:
0 - 10 kilo € 7,38
10 - 30 kilo € 12,75
Bestelling boven de € 100,00 excl. BTW gratis verzending

Prijzen incl.BTW

Retourneren

Wij hanteren 14 dagen zichttermijn. Binnen deze 14 dagen kan je een product ruilen. Ook retourneren met een terugbetaling kan binnen de termijn van 14 dagen. De zichttermijn is de termijn waarbinnen de koop kan worden ontbonden, en gaat in op de dag nadat het pakket door de klant in ontvangst is genomen.

Om je retour zo goed mogelijk te kunnen verwerken vragen wij jou om de retourprocedure te volgen, maar je kan er ook voor kiezen om ons te bellen of te mailen.

Aandachtspunten

  1. Zorg er voor dat de teruggestuurde producten onbeschadigd en compleet teruggestuurd worden. Als een product beschadigd is zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
  2. Wij verzoeken je om het product in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) terug te sturen.

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Procedure retourneren binnen zichttermijn

Voor een retourzending binnen de zichttermijn kan je de volgende procedure hanteren. Deze procedure geldt voor het ruilen van producten maar ook in geval je een terugbetaling wenst.

Hoe werkt het, wat moet je doen?

  1. Meld binnen 14 dagen na de dag dat je de bestelling als klant in ontvangst hebt genomen dat je gebruik wilt maken van de zichttermijn. Als je besluit het pakket zonder aanmelding te verzenden moet het binnen de 14 dagen zichttermijn op ons adres zijn ontvangen.
  2. Meld je retour aan via de website of via info@ffneuze.nl. Op deze manier kunnen we de retour aanvraag direct op de juiste manier in ons systeem verwerken en kan een eventuele terugbetaling direct bij ontvangst worden verwerkt.
  3. Vermeld bij je aanvraag welk product je graag in ruil ontvangt zodat deze alvast gereserveerd kan worden.
  4. Na ontvangst van de aanmelding sturen wij per mail de benodigde instructies om het pakket te kunnen verzenden.

Retour verzenden

In je account kan je bij het tabblad Bestellingen aangeven van welke bestelling, welke producten je wilt retourneren.
Hier kan je de reden van je retour selecteren en eventueel extra informatie toevoegen.

Verpak de te retourneren producten op dezelfde wijze als het door ons was verzonden. Gebruik hiervoor bij voorkeur de originele verzendverpakking.

En dan, je artikel/bestelling is teruggestuurd?

  1. Zodra het pakket binnen is sturen we per mail een bevestiging van ontvangst. We verwerken je retour vaak al op de dag van ontvangst, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen.
  2. De producten worden door ons gecontroleerd en beoordeeld op eventuele schades. Als we vragen hebben dan nemen we contact met je op.
  3. Als je kiest voor een volledige terugbetaling wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggeboekt op de rekening waarmee je bestelling ook betaald is bijvoorbeeld: bankrekening, creditcard of PayPal account.

Kosten bij retourneren

Wij vergoeden geen retourkosten bij herroeping. Alleen als een product defect is kun je contact met ons opnemen, wij sturen je dan een retourlabel. Bij misbruik zullen de kosten verhaald worden.

Retouren kunnen naar onderstaand adres worden verstuurd:
FFNeuze.nl
Zinkweg 205
3262 BH OUD-BEIJERLAND